A közösségi alapítványokért.

KIk vagyunk?

Önkénteseink

Csonka Rózsa

Sok év pénzügyi munka után, régi-új vonzódásnak engedve, a rajzolás és az alkalmazott grafika került előtérbe az életemben. Így szívesen vállaltam egy szeletet a KözösALAPON munkájából a hírlevelek formába öntésével.

A KözösALAPON programja a Ferencvárosi Közösségi Alapítványon keresztül talált rám. Ehhez a városrészhez régi családi szálak kötnek, s bár nem lakom ott, mégis otthon érzem magam. Jó volt látni a kezdeményezést a közösségépítésre, és a lehetőséget a tapasztalatok, szervezési tudás továbbadására.

 

Kisfaludy Mónika

Könyvelőként 1997 óta foglalkozom civil szervezetek gazdálkodásával összefüggő feladatokkal. Annak érdekében, hogy teljes körűen tudjam segíteni munkájukat, 2005-ben külön szakosodtam erre a területre.

Igencsak megfogott a KözösALAPON programban részt vevő emberek sokszínűsége és a programot körülvevő kreatív energiák, ezért úgy határoztam, hogy a program könyvelését pro bono szolgáltatásként végzem.

Surányi Éva

2016 első hónapjaiban segítettem a közösségi alapítványok első országos konferenciájának megszervezését. Közben magam is beleszerettem a közösségi alapítványokba. Könnyen lehet, hogy a jövőben kipróbálom magam ezen a területen. 

<< Vissza

KÖZÖSALAPON

Elérhetőségeink:
1053 Budapest, Szép utca 3.
kozosalapon@kozosalapon.hu
0670-398-4517
facebook.com/kozosalapon

A KözösALAPON program a Gyökerek és Szárnyak Alapítvány programja. Alapítványunk részt vesz a MagNet Bank segítő bankkártya programjában. Bankszámlaszámunk: 16200106-11617026