A közösségi alapítványokért.

Mi is választunk MACI-t

Csatlakoztunk a MACI-kampányhoz, olyannyira, hogy választunk is magunknak egyet. Kérjük, segítsenek!

A MACI-ról mindent megtudhat a sziamaci.hu oldalon. „A MACI segítségével mutatjuk meg mindenkinek, hogy milyen sokszínűek is vagyunk és mennyire megkerülhetetlen a munkánk: mennyi pozitív változás, segítés, érdekképviselet, gondoskodás, tanácsadás, támogatás, igazságkeresés, jótékonyság és még sok-sok egyéb tevékenység kötődik hozzánk. Azt reméljük, hogy a MACI érthetővé, befogadhatóvá és láthatóvá teszi mindenki számára a civilszervezetek tevékenységét, üzeneteit, tenni akarásukat. Bemutatja, milyen munkát végez a Magyarországon működő több tízezer civilszervezet, és elmondja: hazánk jövője nélkülük elképzelhetetlen.” - írják a kampányban részt vevő civilszervezetek.

Pont így gondoljuk mi is, ezért szeretnénk MACI-t választani magunknak innen. Ha van javaslata, melyik illik leginkább a KözösALAPON programhoz, melyik szerepeljen ímél-aláírásunk alatt, kérjük ossza meg velünk (kozosalapon@kozosalapon.hu)!

<< Vissza

KÖZÖSALAPON

Elérhetőségeink:
1053 Budapest, Szép utca 3.
kozosalapon@kozosalapon.hu
0670-398-4517
facebook.com/kozosalapon

A KözösALAPON program a Gyökerek és Szárnyak Alapítvány programja. Alapítványunk részt vesz a MagNet Bank segítő bankkártya programjában. Bankszámlaszámunk: 16200106-11617026