A közösségi alapítványokért.

A vártnál több nyertest hirdettünk

Meggyőző csoportokkal és komoly víziókkal találkoztunk, ezért átalakítottuk programunkat és hét nyertest hirdettünk. Erős, reményteljes kezdet.

Pénzügyi korlátaink miatt azt terveztük, hogy a pályázatunk második fordulójába jutott nyolc csoportból négy-öt lehet végső győztes, vagyis velük kezdjük el a közösségi alapítvány-építés munkáját. 

Az elmúlt két hétben minden pályázó csoporttal személyesen beszélgettünk: nagy örömünkre hiteles, koncepciózus, eltökélt emberekkel találkoztunk. Úgy döntöttünk, hogy átalakítjuk a pályázati csomagot, és hét csoportnak ajánljuk fel együttműködésünket és támogatásunkat: Debrecen, Dunakanyar, Dunaújváros, Gödöllő, Miskolc, Nyíregyháza és Pécs pályázóinak.

Reméljük, hogy a nyerteseknek felkínált együttműködés elnyeri a csoportok tetszését, mert nagyon szeretnénk mindannyiukkal együtt dolgozni!

<< Vissza

KÖZÖSALAPON

Elérhetőségeink:
1053 Budapest, Szép utca 3.
kozosalapon@kozosalapon.hu
0670-398-4517
facebook.com/kozosalapon

A KözösALAPON program a Gyökerek és Szárnyak Alapítvány programja. Alapítványunk részt vesz a MagNet Bank segítő bankkártya programjában. Bankszámlaszámunk: 16200106-11617026