A közösségi alapítványokért.

Sajnos csak négy

Hosszú és sikeresnek gondolt kampány után mindössze négy csoport pályázott arra, hogy közösségi alapítványt hozzon létre a KözösALAPON program támogatásával. Szomorkodunk, gondolkodunk és nem adjuk fel.

Szép kampányoldalunk segítségével mintegy 300-an kérték el a KözösALAPON programot futtató Gyökerek és Szárnyak Alapítványtól pályázati felhívásunkat, amelyben olyan magánemberek csoportjait kerestük, akik városukban, kerületükben közösségi alapítványt hoznának létre programunk támogatásával. Ezek után letaglózó volt a valóság: mindössze négy pályázatot kaptunk. A pályázó csoportoknak köszönjük a munkát, amelyet terveinknek megfelelően folytatunk velük.

Nem keveset gondolkodtunk az elmúlt napokban, mi is lehet a pályázatok alacsony számának oka. Önkritikusan arra a következtetésre jutottunk, hogy a számos érdeklődő közül csak nagyon kevéssel sikerült elkezdeni azt a közös munkát, ami pályázatokhoz, ráadásul jó minőségű pályázatokhoz vezetett volna. Ezen túl nyilvánvaló számunkra, hogy a civil világot ma Magyarországon körülvevő légkör sem segítette munkánkat.

A Gyökerek és Szárnyak Alapítvány, a KözösALAPON program valamennyi közreműködője továbbra is hisz a közösségi alapítványokban, ezért tovább keressük azokat a csoportokat, amelyek városukban, kerületükben közösségi alapítványt szeretnének életre kelteni.

<< Vissza

KÖZÖSALAPON

Elérhetőségeink:
1053 Budapest, Szép utca 3.
kozosalapon@kozosalapon.hu
0670-398-4517
facebook.com/kozosalapon

A KözösALAPON program a Gyökerek és Szárnyak Alapítvány programja. Alapítványunk részt vesz a MagNet Bank segítő bankkártya programjában. Bankszámlaszámunk: 16200106-11617026